Országos ULTREYA 2018

Kedves Cursillós Egyházmegyei lelkivezető, vezető! Kedves Cursillisták!

Az idei évben a jó Isten kegyelméből, és akaratából ránk hárult az országos ultreya szervezésének szolgálata. Hálás szívvel, várakozással, és némi izgalommal tekintünk a nagy esemény elé, amelyre szeretettel hívunk Titeket, hogy a

2018. szeptember 22-én Vácott megrendezésre kerülő Országos Ultreya

keresztény közösségünk méltó ünnepévé válhasson.

Minden Váci egyházmegyei cursillós nevében szeretettel várunk benneteket. Kérünk, hogy minél több cursillistának juttasd el ezt az üzenetet!
További információk: 
Helyszín: váci Nagyboldogasszony-székesegyház, Vác, Konstantin tér 11. 

Az ebéd, és a kiscsoportos helyszínek megszervezése miatt szükséges, hogy közelítő létszámot tudjunk.
Kérünk legkésőbb 2018. augusztus 20-ig jelentkezzetek az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  email címen 
Név: 
Elérhetőség:
Melyik egyházmegyéből érkezel?

ULTREYA Alsónémediben

2018. április 14-én, szombaton tartjuk a 26 NŐI, a 23 FÉRFI cursillo egy hónapos és a 24. NŐI, 21. férfi cursillo egy éves ultreyáját az Alsónémedi Plébánián.
Cím: 2351 Alsónémedi Templom u. 1.

Bővebben...

2018 évi cursillók

Kedves cursillós testvérek!
 
Beindul a 2018-as cursillós év a Váci Egyházmegyében. A téli/tavaszi és őszi cursillókra várjuk a résztvevőket. Jelöltet köldeni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.
Jelentkezési lapot a világi vezetőnek elküldött  kapcsolati űrlappal kérhettek.

Következő cursillók:

február 8-11. Férfi Cursillo
február 22-25. Női Cursillo

szeptember 27-30. Férfi Cursillo
október 25-28. Női Cursillo

Üdvözlettel:

Ultreya Aszódon 2017

2017. november 18-án, szombaton tartjuk a 23. NŐI, a 20. FÉRFI cursillo egy éves és a 25. NŐI, 22. férfi cursillo egy hónapos ultreyáját ASZÓDON, a Szentháromság templomban és közösségi házban. Cím: ASZÓD, Szent Imre u. 17.

Bővebben...

Debreceni országos ultreya beszámoló

Kedves Testvéreim!

A hétvégén, november 4-én került sor a VI. Országos Ultreyára, amelynek a Debrecen-Nyíregyháza Egyházmegyei cursillosok adtak otthont, a debreceni Szent Anna Székesegyházban.

Az eseményen 630-an vettünk részt, csurig volt a templom, az ország minden részről érkeztek cursillosok. Azt hiszem, hogy a csúcstartók ezen a napon a Babócsáról érkezettek voltak. Ez a kis Dráva menti falu körülbelül 500 kilométerre van Debrecentől. Igazi elhivatott cursillosok, már csak azért is, mert ezt a hatalmas utat megtették.

Bővebben...