ULTREYA Meghívó Aszódra

2011. szeptember 3-án, szombaton a Szentháromság templom udvarán lesz a Váci Egyházmegye cursillistáinak  hagyománnyá vált éves EGYHÁZMEGYEI ULTREYÁJA.
Cím: ASZÓD, Szent Imre u. 17.


ULTREYA nagyobb térképen való megjelenítése

A találkozó SZENTMISÉVEL kezdõdik, 11 órakor.

Ez azt jelenti, hogy legkésõbb fél 11-re mindenki érkezzen meg, hogy köszönthessük egymást és pontosan kezdhessük a szentmisét!
A program egész napos, közös ebéddel. Az ebédet a tavalyi ultreya "szakácsai" a Bense házaspár - Carmen és Jani - készíti. Az elsõ fogás költségeihez mindenki 500.-Ft-tal járul hozzá, a második fogást a hozott sütemények, stb. jelentik.
Kérjük tehát, hogy süteménnyel és üdítõvel érkezz!
Hozhatod még a jókedvedet, a halacskás névtábládat és a sárga imakönyvedet, mert énekelni is fogunk.
Ebéd után meghallgatjuk, hogy mi történt veletek az ÖRÖK 4. NAPON!
Az ebédfõzés miatt fontos elõre tudnunk, hogy hányan leszünk! Kérlek  tehát, hogy feltétlenül jelezd minél elõbb részvételi szándékod! Kérem azt is, hogy akinek nincs e-mail címe a csoportotokban, vagy a településen, azoknak szóljatok! Jó lenne, ha  településenként valaki összegyûjtené és elküldené nekem a Az ultreyára jelentkezni itt, vagy sms-ben a 30 627 6134 mobilszámon lehet.
Minden cursillót végzett testvérünket szeretettel várjuk.
De colores
KRISZTUS SZÁMÍT RÁD!

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.