Országos ultreya Budapesten, 2009. február 14.

Minden Cursillos Közösséghez Krisztusban!

Budai Ciszterci Szent Imre templomA Nemzeti Cursillos Titkárság elhatározta, hogy Szent Pál, a cursillo védõszentjének jubileumi évében Országos Ultreyát hirdet meg. Ennek az idõpontját 2009. február 14-ében, megtartásának helyéül a Budai Ciszterci Szent Imre templomot (1118 Budapest, Villányi u. 25.) határozta meg.

Mottója: \"Krisztus szeretete sürget minket\" Szent Pál apostol

Kérem a Titkárságokat, a rektorokat, hogy lelkesítsék az általuk elérhetõ Testvéreket, közösségeket, hogy ezen az alkalmon minél nagyobb számban vehessünk részt. Az evangelizáció és az örök negyedik nap élményének a fenntartása közös lelki érdekünk. Az ultreyák is ezt szolgálják! Megerõsítenek minket és hosszú idõre lelkileg feltöltenek.

Kérem a Titkárságokat, hogy az idõpontot minél szélesebb körben tegyék nyilvánossá és tájékoztassák a környezetüket rendszeresen. A szervezés elkezdõdött! Ennek felelõse Tóth Zsolt Ipoly OCIST. Az ultreya információs oldala folyamatosan alakul, internetes helye: www.ultreya.hu 

Dr. Székely János
c. püspök

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.