Ultreya Gödöllõn

Március 3-án, Gödöllõn tartottuk a Váci Egyházmegye cursillosainak találkozóját. Az ultreyára elsõsorban az egy hónapja és egy éve megtartott cursillon végzett testvéreket várták, de jó volt találkozni a régebben végzett cursillistákkal is. Magam is egy éve végeztem el a cursillot, nagy öröm volt hallgatni az "egy éves" társaim tanúságtételét arról, hogyan erõsödtek meg Isten szeretetében, mit adott nekik a közösségben megélt kegyelmi élet.

Az én szívemben is nagy hála van, hogy az Úr ezt a keresztény közösséget adta számomra, ahol folyamatos lelki megerõsítést, kiigazítást, útmutatást és lelki ajándékokat kapok a kiscsoportos összejöveteleken. Mint a többi keresztény közösségnek a cursillonak is az a célja, hogy hirdesse az örömhírt, Isten szeretetét. Apostolkodásunk gyümölcse az egy hónapja cursillot végzett testvéreink bizonyságtétele volt, Isten szeretetérõl, és arról, hogy õk milyen sokféle élethelyzetben látták meg az apostolkodás lehetõségét. A találkozó végén Istenünk iránti hálával töltött el minket az a felismerés, hogy megkaptuk egymástól azt az erõsítést, amire lelki életünknek szüksége van.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.