2. teljes egyházmegyei cursillós találkozó Gödöllõn

2010. szeptember 4-én, szombaton tartjuk Gödöllõn a napközis táborban (Blaháné út 128.) a Váci Egyházmegye második nagy ULTREYÁ-ját. Ez az ultreya a 2010. júliusában végzett cursilliták egy hónapos és a 2009. nyarán végzettek egy éves találkozója, de szeretettel várunk mindenkit, mert nagyon jó évente legalább egyszer ilyen módon találkozni.
 
 


Ultreya nagyobb térképen való megjelenítése

Kezdés 11 órakor, szabadtéri szentmisével.

Az ulreya helye: Gödöllõ napközis tábora, Blaháné u. 128.

A program egész napos, közös ebéddel. Az ebédet a tavalyi ultreya "szakácsai" a Bense házaspár - Carmen és Jani - készíti. Az elsõ fogás költségeihez személyenként 500.-Ft hozzájárulást kérünk. A második fogást a hozott sütemények, palacsinta stb. jelentik.
Kérjük tehát, hogy süteménnyel, vagy palacsintával, vagy  üdítõvel érkezz!
Az ebédfõzés miatt fontos elõre tudnunk, hogy hányan leszünk. Kérlek  tehát, hogy feltétlenül jelezd minél elõbb részvételi szándékod! Kérem azt is, hogy akinek nincs e-mail címe a csoportotokban, vagy a településen, azoknak szóljatok! Jó lenne, ha csoportonként, vagy településenként valaki összegyûjtené és elküldené nekem a résztvevõk nevét. Bizonyára lesz még addig kiscsoportos összejövetel, vagy találkoztok a templomban, tehát ez megoldható.
Az ultreyára a jelentkezést Ferenci Anna címre, vagy 06 30 627 6134 számra sms-ben várom.
Az ultreyára minden cursillót végzett testvérünket szeretettel várjuk.

De colores

Balogh Ani, Attila és a levelet író Anna (Gödöllõrõl)

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.