Cursillos Szentmise Vác-Deákváron

Kedves Olvasók és Cursillos Testvérek!


2010. február 13-án, vasárnap, 09.45-tõl "Cursillos" szentmise lesz a Vác-Deákvári Jézus Szíve Plébániatemplomban a Cursillo mozgalomért és Magyarország újra kereszténnyé válásáért.

A szentmisét Rolik Róbert cursillos plébános atya tartja.

Mindenkit sok szeretettel várunk. Természetesen erre az alkalomra és az azt követõ Kisiskolában (Közösségi Házban) tartandó szerény agapéra és beszélgetésre olyanokat is várunk, akik még nem ismerik a mozgalmat.

Gyermekeinket feltétlenül hozzuk magunkkal, hiszen ebben az idõpontban tartott szentmise a plébánia miserendjében a fiatalokat szólítja meg. Ilyenformán a Cursillosok ezen az alkalmon - részvételükkel, példájukkal, vidámságukkal, barátságosságukkal és színes pompájukkal - apostoli küldetésüket is gyakorolhatják.

A plébániatemplom címe: 2600 Vác, Vörösmarty tér 1.

A Közösségi Ház címe (Kisiskola): 2600 Vác, Bauer Mihály u.

Kedves Testvérek!

Az elõkészítõ munka szempontjából kérlek benneteket, hogy akik biztosan el tudnak jönni, értesítsenek a 06-30-415-1000 mobiltelefon számon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az sem baj, ha nem kapunk értesítést, csak jövünk.

Errõl jut eszembe, valaki tudná hozni a halacskás lobogót? Gondolom a Mária Rádióban van

Szeretettel:

Boldog Vácz Cursillos Csoport nevében:

Berczeli János és Draxler Ferenc

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.