Az 5. váci nõi cursillo

Drága Testvéreim!
A 3. váci férfi cursilló után, ajándékba kaptam Szentséges Gazdámtól, hogy az 5. váci nõi cursillón is részt vehettem. Igazán élmény, és gazdagodás volt számomra Krisztus ajándékaiból. A szívek nyitottsága, a kegyelem gazdag kiráadása, a baráti szálak egymáshoz való kapcsolódása egyaránt igazolta számomra, - újra, - hogy az Isten kegyelme hogyan talál utat a szívekbe. Van, aki egészen az "összetörtségig" eljutott, hogy Gazdánk valóban alapjaiban változtathassa meg a lelket, és kezdhesse újra építeni azt, ami az embert - Õbenne - boldoggá teheti.
   Hálás vagyok Gazdánknak, a szívek nyitottságáért, befogadókészségéért. Egy lelkipásztor számára nincs nagyobb öröm, mint a kegyelmek ilyen kiáradásának megtapasztalása. Legyen neki hála, a résztvevõk számára pedig, az újjászületés lehetõsége.
   Külön hála Istennek Anci, a Rektorunk egyéniségéért és alázatáért. Ritka kincs õ, és ajándék mindannyiunk számára. Ugyanígy köszönöm meg Istennek Szabó LAci atya vidám, derûs lelkû egyéniségét, amellyel máris könnyebb elfogadni, hogy ennyire közel jöhet közénk az Isten.
   Testvéri szeretettel: Boxi atya
De colores!
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.