Aszódi ULTREYA élménye1

kolibri2013.04.12-én voltam Aszódon az ultreyán.  Az 1 éve és 1 hónapja végzett cursillósokkal Kiskunlacházáról indultunk és már az oda vezető út is nagyon izgalmas és reményteljes volt. Mikor megérkeztünk csodálatos érzés volt kimondani az ismerősöknek hogy De Colores!Az ember szinte fürdött a szeretetben, örültünk hogy újra láthattuk asztaltársainkat és szinte az egész csoportot, akivel együtt végeztünk.

A 11 órakor kezdődő Szent mise nagyon felemelő volt, megalapozta az egész napi Isten valóságos élményében való elmélyülést. A Szent mise után volt az agapé, nagyon finom szendvicsek és sütemények voltak. Hálát adok Istennek, hogy ilyen önfeláldozó emberek vannak, akik ezt az egész ultreyát szervezik és bonyolítják, az Úr Áldja meg őket érte!

 

Az agapé után a férfiak felvonultak az emeletre, a nők pedig lent maradtak és ott alkottunk egy nagy csoportot ahol mindenki elmesélhette hogyan alakult az Úrral való kapcsolatuk, élményük. Jó volt hallani hogyan formálja Isten az életüket, szinte mindenki érzett változást miután elvégeztük a cursillót. Mindenkinél fellelhető volt az Isten utáni vágy fokozódása.
Olyanoknak éreztem magunkat mint egy ici pici kismadár, aki szeretne már repülni és csak úgy csapkodja a szárnyait de még a fészekből nem mer kirepülni. Várjuk hogy Isten Szent lelke megtöltsön bennünket és repüljünk Isten felé, hogy ne tudjon bennünket semmiféle szél, vihar vagy akadály eltántorítani tőle. Hálát adok az Úrnak, amiért egy ilyen közösséghez tartozhatom…..

 

Szeretettel: Vass Jánosné Valéria

DE COLORES!

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.